27.06.2007 г., 9:54 ч.

На Мина 

  Поезия
672 0 11

"...какво, освен кръвта ще ни сроди..."

На Мина

На децата рождените дни отминават.
Поздравявам по телефон и мейл.
Няма ласка. По жица предавам,
Обичта си - погледа свел.

"Здрасти, тате! Кога ще се връщаш?...
...Аз, ли? ...Ами...нищо...добре..."
И съм целият там. И прегръщам
порастналото си, малко дете.

Разбирам какво съм изгубил.
И какво съм пропуснал...Море!!!
Глътка радост - в теб съм събудил,
Обичта към Живота, Мое голямо дете.

Отминават рождените дни на децата...

26 Юли 2002, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??