16.09.2007 г., 23:42 ч.

На моето момиче 

  Поезия
1601 0 5
На моето момиче

Тиха въздишка небето отрони,
ситен дъждец по земята зарони,
капки се стичат и в твойта коса
всяка от тях е моя сълза.

Вятър в косите ти капките гони,
падат листа от обрулени клони,
ти не настъпвай тези листа,
всяко от тях е моя мечта.

Тъжна е тази наша пиеса,
скапан декор, прашна завеса,
ала след нея дълго в нощта
двама танцуваме с теб под дъжда.

Капки, листа от обрулени клони
все тъй в косите ти вятърът гони.
Насън и наяве под цветна дъга
искам да станеш моя жена.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??