Нейде, там далече във полето,
съществува място, наречено МГ-то!
Там във студ и пек, и ден, и нощ,
кой каквото и да казва, е разкош!
Учат там математици!
Що за глупава шега?!
Че те направо са алкохолици,
алкохол тече им във кръвта!
И денонощно смятат чаши:
една и две, и после три!
Това са те - математици наши,
алкохолът им в кръвта направо ври!
И безгрижно всекидневно си живеят,
щом научили са мъдростта,
че две водки абсолютно винаги ще бъдат
сто пъти по-добре от една!
© Десислава Танева Всички права запазени