Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Лежа. Искам да летя.
Искам го. Подтискам го.
Ела! Имам бедра.
Мрак! И пак, и пак...
В мен! И този ден.
Пулсира. Вход намира.
Влажен. Важен.
Мазен.
Голям. Блян!
Тясно. Бясно.
Спазъм. Оргазъм.
Тека. Сега летя!
© Деница Георгиев Всички права запазени