25.01.2014 г., 16:57 ч.

На моя син 

  Поезия » Друга
1376 1 4

Днес моят син ми каза просто ТАТЕ.
Това е всичко, целият му свят.
Надеждите,  мечтите и стремежите…
Заключени във детска простота.

 

А всъщност може би във тази простота
се крие моето,  забравеното щастие.
И може би сърцето си сега за първи път
подложих на причастие.

 

Защото в тези, простите слова, е скрита
мойта вечност тъй желана.
И свят добър без сложност и лъжа.
Огрян от слънце и от детски длани.

© Григор Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??