Днес моят син ми каза просто ТАТЕ.
Това е всичко, целият му свят.
Надеждите, мечтите и стремежите…
Заключени във детска простота.
А всъщност може би във тази простота
се крие моето, забравеното щастие.
И може би сърцето си сега за първи път
подложих на причастие.
Защото в тези, простите слова, е скрита
мойта вечност тъй желана.
И свят добър без сложност и лъжа.
Огрян от слънце и от детски длани.
© Григор Колев All rights reserved.