21.04.2017 г., 14:28 ч.

На моя син, с любов... 

  Поезия » Друга
37167 3 6

 

Ти си радост за мене, дете,
топло слънце във ледена зима,
късче вечност от мойто сърце,
и опора в душата ми рима.

Аз за тебе съм твърда скала,
от която отчупваш си сила,
спешна помощ от топла ръка,
във която надежда съм скрила.

Пожелавам ти сини мечти,
златен изгрев и залез в лилаво,
и каквото сърце ти реши,
направи го, защото е правилно.

Пожелавам ти светла съдба,
твойта истина да отстояваш,
в здраве, сила и в много лета
да твориш, да гориш и раздаваш.

Пожелавам ти, сине, любов,
само с нея ще бъдеш успешен,
моля Бога за лъч благослов,
да закриля те... даже и грешен.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??