14.08.2011 г., 15:47 ч.

На моята любима двойка 

  Поезия » Хумористична
668 0 1

 

                       Специално за Бобо и Петя

 

 

 


Двама влюбени
по плажната алея се разхождат,
хванали се за ръчичка
като първолаци във редичка.

С усмивка на лице
отправили са влажен поглед към морето
и чакат с нетърпение голямо
самолета те да хванат,
и с полет над морето
до слънчевия остров Kипър те да стигнат.

Големи са сладури,
щом ги видиш, вдъхват вяра в любовта.

Момичето малко сприхаво си пада,
ревнува го дори от мен,
аз пък си я тровя,
тя пък ми се връзва до червено.
Той пък, милият, 
във нея влюбен е,
обаче за майтапа
в мойте дребни шегички
дейно участие си има.

Но като цяло за любовта голяма
между тези двама мога само да мечтая.

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??