19.12.2012 г., 0:28 ч.  

На моята приятелка Юлия 

  Поезия » Друга
532 0 4

Ти пак дойде внезапно.

И с тебе влезе сякаш

учудено, невярващо ликуване!

Чудесно е да знаеш,

че нужен си на някого!

Че някой някъде за теб тъгува...

 

Ти пак дойде сияеща.

В декември непонятно

полъхна топлина от твоя юли.

Какво пък, ще витаем!

Ще тичаме след вятъра,

дори като листа да ни обрули...

 

 

Албена Димитрова

 

 

© Албена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??