27.02.2006 г., 23:09 ч.

На музата 

  Поезия
931 0 6
Безпризорна и без постоянен адрес
без да знам даже твоето име,
дълго те търсех и ето,че днес
те откривам  във своите рими.
Знам,че пак ще избягаш невернице
и навярно ще идеш при друг,
а после смирена и без предизвестие
ще се завърнеш отново пак тук.
Уморена от дългото скитане
ще почукаш на мойта врата
и аз ще те пусна да влезеш
без да питам къде си била.
И пак ще споделяме мигове,
отново със страст ще творим
в нощите,пишейки стихове,
когато не можем да спим.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??