16.09.2006 г., 1:08 ч.

на Ники! 

  Поезия
715 0 7
Не тръгвай! Спри се и ме погледни!
Не тръгвай! Искам те до мене! Спри!
Не тръгвай! Не ме загърбвай ти!
Не тръгвай! Нима забрави нашите мечти!


Светът, който изградихме, защо се срути?!!??
Светът, който построихме, защо изчезна?!!??
Защо избяга като влака, с който ще заминеш ти!??
Защо живея, щом ти няма да си до мен??!
Защо трябва да се моля със сълзи, за да стане чудо?!


Защо те обичам толкова много, а ти бягаш от любовта??
Защо искам да умра, щом над нас не грее и една звезда?.......

...........Не тръгвай......

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??