26.12.2014 г., 18:33 ч.

На погрешно място 

  Поезия
785 0 7

В голите клони

вятърът гони

капките дъжд.


Късно е вече.

Екнат далече

стъпки на мъж.


Някакво куче

нейде скимучи,

в мрака заспал.


Мисъл ти светва -

грешна планета

пак си избрал.

 

Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??