Dec 26, 2014, 6:33 PM

На погрешно място 

  Poetry
782 0 7

В голите клони

вятърът гони

капките дъжд.


Късно е вече.

Екнат далече

стъпки на мъж.


Някакво куче

нейде скимучи,

в мрака заспал.


Мисъл ти светва -

грешна планета

пак си избрал.

 

Радост Даскалова

© Радост Даскалова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??