18.10.2008 г., 10:44 ч.

На покрива на моите мечти 

  Поезия » Любовна
1060 0 9

На покрива на моите мечти

стоиме тихо. Аз и ти.

Слънцето залязва в планината.

време е. Разпускам си косата,

полата си под нас полагам,

усмихната до теб присядам.

На покрива седиме двама.

Ни време, място - нищо няма.

Някъде във мен и някъде във тебе нещо има.

Нещо малко, нещо тайно, нещо общо, нещо слято.

Нищо не ме спира.

Тъй сладко, тъй омайно, тъй горещо с теб съм слята.

Лятото е сляпо.

Нека дойде нашта зима.

 

И мечти по покривите нека има...

 

Нека има!

 

© Ния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??