29.10.2007 г., 9:58 ч.

на път 

  Поезия » Друга
682 0 5
Връщам се назад за кой ли път,
нощите безкрайни станаха, не
искат да се примирят. По-студени
никога не са били, никога така не
са крещяли: "Остани". Но тръгвам,
времето изтече. Неизбежна е
поредната раздяла със мястото,
в което се родих, със мястото,
което в шепи бих събрала. Боли,
когато обичта си тук оставям,
оставям приятели, семейство и
мечти. А някога си мислех, че е
лесно и никога така не ще боли.
Довиждане със сълзи на очи ще
кажа, и знайте - всичко сте за мен.
След дни пак тук ще се завърна и
не ще да има по-щастлив от този ден.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??