Може би друга любов аз ще срещна,
може щастлива да бъда дори.
Но нивга не ще аз посрещна
с радост първите слънчеви лъчи.
Може би тиха усмивка ще крия,
може и смях пак да чуя дори.
Но вечер сълзите няма да трия,
това го можеш единствено ти.
Може би чужда ръка ще държа,
чужди ще устни целувам.
Може искри в очите да заблестят,
но пак аз за теб ще бленувам.
Може би ще те жадувам,
и щом сънят нахлуе - тебе ще сънувам.
С очи и със сърце ще те рисувам,
но никога, никога няма да се сбогувам.
(И ще те обичам, докато съществувам.)
----------------------------------------------------------------------
На Р. 17.04.2011г.
© Зорница Арие Всички права запазени
Антоан, твоите посещения предизвикват щастие в мен! Огромни благодарности и светли поздрави за теб!