8.04.2011 г., 13:42 ч.

На Р. Ц. 

  Поезия » Друга
634 0 1
На Р. Ц.

Трошица време те познавах
Трошица - на шега подхвърлена
сред оня безименен безкрай,
съдържащ всичко на света.

Трошица време те познавах,
но ти успя, в сърцето ми намери място.
Сега, разтвориш ли го -
ще видиш името си там гравирано.

Трошица време те познавах,
но едва ли някога ще те забравя.
Прощавам ти, прости и ти на мен
за всички премълчани мисли, чувства.





Йоана Р. Николова
27.02.2011 г.
01:23

© Йоана Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??