29.06.2008 г., 14:21 ч.

На Ради 

  Поезия
491 0 0

... седя на прага на твоето сърце,

обгърнало го гъстата мъгла,

не ме допускаш до света си заледен.

Оставяш ме на пътя си студен.

Дори горещи сълзи да пророня,

не биха разтопили студената стена.

Ключа за сърцето си не ми го даваш,

оставяш ме отвън сама.

Позволи ми да те обичам,

с обич непозната до сега,

Ромео и Жулиета ще завиждат,

защото дори и те не са обичали така...

06.03.2008... ОБИЧАМ ТЕ

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??