31.07.2008 г., 14:38 ч.

На разсъмване... 

  Поезия » Любовна
1532 0 60

 

 

 

  

                    Една жена,
                    при теб
                    дошла
                    по пътя на сълза,
                    с душа
                    от топъл вятър,
                    докоснал
                    с дъх
                    на лято
                    късната ти вечер,
                    целунала
                    с любов
                    в нощ
                    на разпиляна 
                    нежност
                    мъжките копнежи,
                    преминала
                    през
                    тихата ти самота,
                    оставила
                    за теб
                    в тревата
                    бяла риза,
                    скрила
                    във бедрата залез
                    топъл
                    и горещ,
                    с пръсти от река
                    рисувала
                    пътеката 
                    за теб
                    към нея, мили...
                    до болка
                    нежно,
                    в нежен миг
                    ухаят
                    белите ми мисли
                    в стих
                    с душата
                    на жена
                    в топлите очи
                    на месечина
                    и стъпки...
                    мъжки стъпки,
                    а след тях
                    роса...
                    разсипани мъниста
                    на разсъмване...

 

                    MUZIKA>>> The Swan-Piano music

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??