6.09.2013 г., 12:53 ч.

На семинар 

  Поезия » Хумористична
393 0 0



Древен мъдрец - Диоген,
из града е търсил човека...
Започнах да търся у мен -
за това се събличам полека.

Да не би да се крие се у теб?
С пантонима въпроса задавам...
Шумно дишащ и мъничко блед,
вече трети отговор получавам...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??