Sep 6, 2013, 12:53 PM

На семинар 

  Poetry » Humour
396 0 0



Древен мъдрец - Диоген,
из града е търсил човека...
Започнах да търся у мен -
за това се събличам полека.

Да не би да се крие се у теб?
С пантонима въпроса задавам...
Шумно дишащ и мъничко блед,
вече трети отговор получавам...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??