6.12.2007 г., 10:49 ч.

На Славея! 

  Поезия » Любовна
635 0 1
Обичам те, не защото си красива!
Обичам те, не защото си по-различна!
Обичам те, не защото си сладкодумна от всяка!
Обичам те, не защото си толкова сладка!

А те обичам, защото преоткрих себе си в теб!
Обикнах те, защото ти ме разбираш и цениш!
Обичам те, защото си най-красивото нещо в моя свят!
Обичам те, защото ти ми върна надеждата в любовта!

Искам пред целия свят да изкрещя: "Обичам те!"
Но не мога, защото има граници,
но не мога, защото е трудно да се разкрия пред теб!
Но знай, че винаги ще те обичам, както никоя друга!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??