29.08.2021 г., 0:03 ч.  

На служебния кабинет 

  Поезия » Гражданска
372 0 1

Промяната не идва от небето,

а от усилията на вас самите.

Или отиваме в небитието,

или злото вие ще победите!

 

Ако чувство за отговорност имате,

ако искате България да просперира -

борете се докрай, злото затривайте,

от вас зависи пътя, що ще се избира!

 

Всички искаме доброто

и хубаво да живеем,

просто с пот на челото

имаме шанс да успеем!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е, ако не се борим всеки ден за свободата си, ще ни добавят ежедневно робство, както и го правят.
Предложения
: ??:??