9.10.2018 г., 20:46 ч.

На спирката 

  Поезия » Гражданска, Друга
565 0 0

По спирките е пълно със лица
А те изпълнени с толква надежди
Лица търсещи своите слънца
Следващи пътища, оплетени прежди

Белия старец със многото спомени
И момичето търсещо принца си
Малки момчета от вятъра гонени
И любимата която завинаги тръгва си

Хиледи хора купчини чувства,мълчат
И всеки чака по спирки мечтите си
Чакат рейсовете житейски седят
И пътуват с тях до края на дните си
 

© Кристиян Герчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??