1.04.2020 г., 7:52 ч.

На среща с любовницата "Вечер" 

  Поезия
390 5 8

Просмукан от наивността на просяк,

очаквам те и нека ми се случиш!

Пристигаш вкъщи - Вечер тъмнокоса,

превземаш ме - аз в тебе ще се сгуша!

 

Простил съм ти, че ми изневеряваш

и всяка утрин тръгваш мълчешката.

Със ласките си други да даряваш,

простил съм ти, не виждаш ли сълзата?!

 

Оставам сам, ще чакам нова среща,

денят се е приготвил с куп плесници.

Но аз те знам, ще дойдеш пак гореща

с пияните проблясващи зеници.

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??