В Бургас, казват, рядко вали
и трудно ще срещнете зима.
Снегът там е рядкост, нали?
Обаче, красавци пък има!
Така най-случайно веднъж
видях го на плажа в анфас.
Реших си - ще бъде мой мъж,
а той ме погледна в захлас!
Банкер, полиглот, ерудит -
понякога леко сърдит.
Щом има концерт на "Депеш",
отива! Че, как ще го спреш?
От футбол се малко увлича
и с анцуг умерено тича.
Кафенце обича да пие
и скъсан чорап ще зашие.
Конфликти не са му присъщи
и с него уютно е вкъщи.
Така че аз моя съпруг
не бих заменила за друг!
© Bo Boteva Всички права запазени