14.09.2007 г., 18:38 ч.

На този кръстопът. 

  Поезия
708 0 12
А пак съм тук - на този кръстопът.
И взирам се в зелените корони.
Тук сбогом промълви за сетен път.
И всичко се превърна само в спомен.
А слънцето пробиваше си път
през гъстата прозрачност на листата.
Ти тръгна си на този кръстопът.
А аз съм още тук. А аз останах.
И всяка птица помня, всеки звук,
рисунките на облачните бури...
Не зная вече откога съм тук...
навярно откогато те загубих.
А сивото по мойте слепоочия
прелива и се слива с есента.
Изчерпаха се всички многоточия...
Но аз съм тук.
Аз помня любовта...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??