3.07.2008 г., 17:48 ч.

На война 

  Поезия » Пародии
556 0 2

 

......

Когато с мене се захвана

и злобно мяташе искри,

и... бликна искрена закана

да ти отвърна със... мечти.

Така започна се... една

предълга мъчна Одисея.

Ти с мен си като на война,

а аз последна ще се смея...

Хвърчат отскубнати коси,

браня геройски моя проход.

Светкавици пламтят в очи,

то си е кръстоносен поход.

Не жалиш ме дори за миг

и злобата си злъчна лееш.

Но все едно - в предсмъртен вик

ще те оставя да слепееш.

Да си припомням тук за болка стара

все повече не заслужава.

Когато плачеш, е след цигара...

Аз още гоня своята слава!

 

 

... като на война, скъпа...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??