25.02.2017 г., 18:37 ч.

На вятъра 

  Поезия » Друга
195 0 1

                               Не ща нищо, нищо. Нищо не ми трябва на земята.

                              Всичко е вятър.

                                                                     Елин Пелин „Земя“

 

Вятърът богат е неимоверно, 
че хората по него са захвърляли
мечти, желания, копнежи, 
старания, усилия, надежди.
И думички безброй се реят
наред със мисличките прости,
а чувствата все още тлеят
с обещанията, останали сиротни…

 

 

09.06.2013

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??