25.06.2014 г., 21:22 ч.

На XI-а, випуск 1968 

  Поезия » Друга
327 0 0

                    



По житейските пътеки разтревожени

с ветровете на забрава ще се пръснем.

На различни преживелици подложени,

невъзможно е отново да възкръснем.


Да събудим в нас отколешни премеждия

и шегите, и сълзите неподправени.

Да си спомниме красивата феерия

и да пазим  чувства незабравени.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??