Отново залезът мечтите ми разбуди!
Шепти в краката ми притихнала река...
Животът ми изпълен със заблуди
ще ги разгони просто махвайки с ръка.
Щурците пак опиянено луди
творят в тревите тучни покрай нас...
Край мен прелитат нощни пеперуди...
Благодаря ти, Слънце,
че щастлив със Теб бях аз!
© Ангел Милев Всички права запазени
Поздрав!