Aug 28, 2019, 10:54 PM  

На залез край Марица 

  Poetry » Landscape
836 0 3

Отново залезът мечтите ми разбуди!

Шепти в краката ми притихнала река...

Животът ми изпълен със заблуди

ще ги разгони просто махвайки с ръка.

 

Щурците пак опиянено луди

творят в тревите тучни покрай нас...

Край мен прелитат нощни пеперуди...

 

Благодаря ти, Слънце,

                       че щастлив със Теб бях аз!

© Ангел Милев All rights reserved.

  1032 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??