4.07.2013 г., 22:20 ч.

На заник 

  Поезия » Любовна
580 0 3

Един живот - бездумен и ограбван,
на заника сега - какво му трябва.
Една звездичка в мене да изгрява,
един копнеж - света ми да огрява.
Една надежда за споделена лудост,
цветен сън - сред сляпа будност.
В Душата - милващ слънчев вятър,
мечтана роля в житейския театър.
В сърцето - животоспасяваща система,
адреналин в кръвта - смъртта да вземе.
Две шепи слънце - да откривам небето
и ти... далечен, но в мене оживял...
в сърцето...

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??