23.08.2009 г., 22:43 ч.

На земята 

  Поезия
882 0 9

Седнах след това до онова дърво

на "Витошка" и "не знам си коя" и просих

с една бира в ръка
но ти я знаеш бирата - ти ми я даде
звънях на хилядите хора в живота ми и всички ми казаха "обичам те"
но аз седях толкова сам на асфалта, когато ми казваха... "обичам те"...

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??