Aug 23, 2009, 10:43 PM

На земята 

  Poetry
881 0 9

Седнах след това до онова дърво

на "Витошка" и "не знам си коя" и просих

с една бира в ръка
но ти я знаеш бирата - ти ми я даде
звънях на хилядите хора в живота ми и всички ми казаха "обичам те"
но аз седях толкова сам на асфалта, когато ми казваха... "обичам те"...

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??