15.01.2016 г., 13:00 ч.

Начало 

  Поезия » Философска
368 0 4

Когато животът ти горчи,

сипи си чаша вино

и в него разтвори

усмивката любима.

 

Подръж го във ръка.

Стопли го със дъха си.

Отдай му от твоята душа.

Целувка изпрати му.

 

Денят прекрасен си спомни,

изживей го отначало,

защото споменът ти ще реши

да се повтори пак отново.

 

Загубил си се в мисли зли,

то помощ ще окаже

и в капка вино ще роди

щастливото начало.

© Ана Ненчена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??