24.02.2008 г., 15:41 ч.

Начало и край 

  Поезия » Пародии
830 0 6
 

Начало и край

 

И с гняв не мога

и с болка - не...

валиш във мене

и топлиш ме...

Кървя край тебе

- предавам се...

вина не ще съм

и болест - не...

 

И огън дишам

и студ не съм...

В мъгла ме виждаш

- реална съм...

При теб оставам

- почувствай ме...

До теб ще легна,

а ти до мен...

 

И спомен нямам

- за утре знам...

да дишам само,

ще мине пак...

Прокоби черни,

следи от кръв...

Към края вече

ще има мир...

© Гери Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??