31.08.2017 г., 8:42 ч.

Начало и край 

  Поезия » Друга
822 2 5

Тъмнина! Раждане! Светлина!

Радост! Сълза! Обич!

Усмивка! Прелест! Милувка!

Игра! Миг! Топлина

 

Бедност! Глад! Мизерия!

Загуба! Тъга! Ридание!

Тътен! Крясък! Труп!

Ковчег! Гроб! Ужас!

 

Болка! Траур! Светлина!

Живот! Мечти! Цветя!

Цел! Успех! Изпитание!

Страдание! Съдба! Смърт!

                              

© Андон Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??