10.11.2008 г., 22:05 ч.

Над листа побелял 

  Поезия » Друга
593 0 16

Пак се мъча

над листа побелял

от душата се опитвам

чувства да излея АЗ.

Но те са „притъпени",

мрачни и неясни...

Те са в „тайна" от мене,

сякаш в стена са зазидани.

И блъскам стената с глава,

за да изясня поне мислите си,

но отново „ударих на камък"

и те от мен се скриха.

Остават ми само сега -

светлината и тъмнината,

които дразнят очите ми

и не дават покой на живота ми!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??