21.04.2024 г., 8:56 ч.

,, Над Ощава" 

  Поезия » Друга
77 0 0

Изкачих се високо , високо,

нейде над Ощава .

Поседнах си кротко ,

и огледах се наоколо , както подобава.

 

Въздухът беше чист и свеж

и от тук се виждаше балкана.

А пък аз бях изпълнена с копнеж

и както винаги замечтана.

 

Сцената , построена от дървета ,сякаш с тих шепот ме призова.

Предложи ми изгодна оферта

и мигом завладя ми ума.

 

Качих се и започнах да рецитирам

,, Хайдути, баща и син ",

ето тъй чувствата си аз изливам

и се покачи моя адреналин.

 

Щастие и свобода взех в огромна доза ,

прибрах се доста енергична .

От тоз поход имах огромна полза 

и досега не съм се чувствала по - поетична.

 

 

© Алекс Нушкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??