25.11.2006 г., 0:40 ч.

Над земята 

  Поезия
575 0 2

Във стих не бих могла да те опиша...
Как в стих събира се сърце?

Единствено ми иде да сравня
душата ти със нежната луна,
усмивката - със грееща звезда...

Ти вечен си, тъй както вечна е вълната...
Ти силен си, тъй както силна е скалата...

Не искай повече да те описвам, а идвай!

Издигни ме над земята!

Грабвай ми душата!

Отнеси ме в небесата!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??