7.03.2005 г., 7:42 ч.

Надежда 

  Поезия
1075 0 3

След тази нощ, безлунна тиха
когато тишината броди вън
и прозорците безлико гаснат
заспивайки в поредния си сън.

Една надежда истинска поглежда,
изгрява светлина в новия ми ден
и рисува с думи тихо любовта ми
искрици нежност останали в мен.

Забравена душата ще отвори
пътека от незабравени мечти
и блеснали слънчеви простори
в радост пясъчна ще се роди.

Задъхани от щастие вълните
ще срещнат остарелия си бряг,
със капка слънчева печал в очите
ще се догонват в новия си бяг.

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??