17.06.2010 г., 17:18 ч.

Надежда 

  Поезия » Гражданска
485 0 4

НАДЕЖДА

 

Съдбата ни е приковала

и от раните кърви.

България гори на клада.

Бог ни гледа и мълчи.

 

Тази нощ сънувах едно отворено небе:

Майски дъжд от там се плисна.

Бог простря над нас ръце.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??