Jun 17, 2010, 5:18 PM

Надежда 

  Poetry » Civilian
476 0 4

НАДЕЖДА

 

Съдбата ни е приковала

и от раните кърви.

България гори на клада.

Бог ни гледа и мълчи.

 

Тази нощ сънувах едно отворено небе:

Майски дъжд от там се плисна.

Бог простря над нас ръце.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??