27.06.2012 г., 10:22 ч.

Надежда 

  Поезия » Друга
460 0 1

Надежда

 

Прекрасно е да зная,

че надежда в мислите си имам.

В песента си искам да намеря

най-добрата и красива дума.

 

И като запален огън

да изричам думи всеодайни.

Далеч да гледам да пътувам,

да вървя по пътищата стари.

 

На безцветната вода ще кажа

да изпие старите ми вопли.

На слънцето ще кажа да намери

едно сърце с любов да ми говори.

 

Стоя под слънцето огряна,

ръцете ми жадни се простират.

Синева очите ми обхващат,

окъпан вятър иска пак да ми говори.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оптимизъма идва с начина на живот.Обреченоста е съдба от която не можеш да избягаш.Но за да си силен просто трябва да оцеляваш,в противен случай живееш живота си сякаш на заем.А той е хубав стига ти самия да си го направиш такъв но не винаги е така както искаме.
Предложения
: ??:??