13.06.2008 г., 9:11 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
718 0 7

Прокълната с любов,

до безумство горчива,

зашлевена с целувка,

обдарена с вина,

нося тъжна усмивка,

а във шепа съм свила

сетни късчета смелост

и безмълвна молба -

 

не прегръщай, мълчание,

глуха скръб споделена!

 

Не докосвайте, устни,

тихи сълзи и страх!

 

Искам пак да позная

човека пред мене

и да стрия следите

от болка на прах!

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??