21.02.2019 г., 10:22 ч.  

Надежда 

  Поезия » Свободен стих
982 6 7

Казват, че последна ти умираш,

но за мен си безсмъртна светлина.

Носиш даже нежно име -

Надежда моя,приятелко добра.

 

Какво съм аз без теб, не зная...

Навярно като птица без криле.

Добре дошла на моето рамо 

сега се чувствам по-добре !

© Тодор Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??