Надежда топла в сърцата грее -
народът избавление желае,
дано най-после да успее,
че за живот честит мечтае!
Цените нагоре се устремяват,
адекватни мерки вземете,
помогнете на хората да оцеляват,
за най-бедните помислете!
Нацията още страда -
много проблеми останаха,
не я оставайте да пада,
излекувайте и раната!
Надежда топла в сърцата грее -
че ще станем правова държава
и че и най-бедният добре ще живее -
последна искрица от нея остава!
© Георги Всички права запазени