Dec 21, 2021, 2:37 AM

Надежда 

  Poetry » Civilian
479 0 0

Надежда топла в сърцата грее -

народът избавление желае,

дано най-после да успее,

че за живот честит мечтае!

 

Цените нагоре се устремяват,

адекватни мерки вземете,

помогнете на хората да оцеляват,

за най-бедните помислете!

 

Нацията още страда -

много проблеми останаха,

не я оставайте да пада,

излекувайте и раната!

 

Надежда топла в сърцата грее -

че ще станем правова държава

и че и най-бедният добре ще живее -

последна искрица от нея остава!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??