13.09.2011 г., 22:07 ч.

Надежда 

  Поезия » Друга
659 0 1

Тъмно лице.
Тъжни очи.
Жена стои сама,
дъждец ръми.

Заблудено сърце. 
Самотна душа.
Някой някъде
плаче в тъма.

Времето спря.
Дъждът не вали.
Дойде светлина 
във нечии очи.

Жената осъзна,
че не е на света чисто сама.
А този някой прогледна.
Надеждата умира последна.

© Звездимира Десподова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Надеждата умира последна!" ... да, така е или поне така трябва да е! харесах!
Предложения
: ??:??